پژوهش های منتهی به فناوری
1-پژوهش منتهی به محصول یا خدمت
«پژوهش منتهی به محصول یا خدمت» پژوهشی است که در خروجی این پژوهش محصول یا خدمت مشخصی در حوزه فاوا ارائه شده و این محصول یا خدمت در اختیار مشتریان قرار گرفته باشد. توجه به نیازهای کشور و یا برنامههای عملیاتی دستگاههای مختلف از یک سو و همچنین توجه به فضای بازار و گردش مالی در این طرح پژوهشی از دیگر سو، از اولویتهای سنجش طرحهای پیشنهادی به جشنواره فاوا خواهد بود.
2- توسعه بسترهای راهبردی یا هوشمند سازی در فاوا
توسعه فناوری از مرحله ایده تا تجاری سازی نیازمند گونههای مختلف محصولات پژوهشی و نوآورانه است. پژوهش های «توسعه بسترهای راهبردی یا هوشمند سازی در فاوا » در برگیرنده نتایج گسترده دانشی است که با عنایت به فناوری های نوینی همچون هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، کلان داده ها، زنجیره های بلوکی و ... سبب ارتقا سطح هوشمندی در فناوری های ارایه کالا و خدمات به مشتریان شده یا بستر و سکویی (فناورانه یا قوانین و مقررات تسهیل گر برای حوزه فاوا) برای تسهیل فعالیت ذینفعان متعدد فراهم ساخته و در نهایت افزایش عملکرد زیستبوم کارآفرینی و توسعه کسب و کار حوزه فاوا را به همراه می آورد. با توجه به اهداف این جشنواره، در این گروه پژوهشهایی در سطوح مختلف آمادگی فناوری اعم از بنیادی[1]، راهبردی[2]، کاربردی و توسعهای[3] می توانند معرفی شوند که اثر خود را در هوشمند نمودن فناوری، محصول و خدمات در بخش ها و صنایع مختلف حوزه فاوا گذاشته باشند و یا سکوها یا بسترهایی (فنی یا مقرراتی و راهبردی) را برای ایجاد کسب و کارهای جدید و یا سرویس ها و خدمات ایجاد کرده باشند. حوزه های کاربرد میتواند ارتباطات مخابراتی یا اینترنتی، ساختمان و خانه هوشمند، کارخانه هوشمند، شهر هوشمند، سلامت هوشمند، حمل و نقل هوشمند و ... و یا طراحی و پیاده سازی نرم افزارهای توسعه کسب و کارهای پلتفرمی، تجارت الکترونیکی، فروشگاه های فروش کالا و خدمات آنلاین، به اشتراک گذاری دارایی، واسطه گری، کسب و کارهای حوزه فینتک و یا قوانین و مقررات گذاری برای توسعه فاوا و غیره باشد. فعالیت ارائه شده باید در یک فرآیند مشخص و قابل اندازهگیری در قالب سنجه هایی که در ادامه و در فرمهای مربوطه ارائه شده است، قابل ارزیابی باشند و از بیان ایدههای اولیه یا موارد صرفاً نظری اجتناب شود. مواردی قابل پذیرش است که راستی آزمایی شده باشد و قابل داوری مستدل بر اساس مستندات باشد.
لطفا جهت شرکت در محور پژوهش، با توجه به زیرمحور مربوطه فرم خام موردنظر را تکمیل نموده و سپس یک نسخه از مدارک و مستندات مربوطه (الکترونیکی یا چاپی) را به آدرس زیر ارسال نمایید.
تهران: انتهای خیابان كارگر شمالی، پژوهشگاه ارتباطات و فناروی اطلاعات، دفتر آموزش، همکاریهای علمی و بین المللی
کدپستی: 1439955471؛ تلفن: 84978133-021